google logoSuccesvierenSuccesvieren
4.9 Sterren 14 Reviews

Delen van successen

Door het delen en vieren van successen op de werkvloer geef je een positieve stimulans aan de teamspirit en het werkgeluk. Wil je meer weten over waarom en hoe je ze het beste deelt, lees dan snel verder.

Waarom is het delen van successen belangrijk

De meest succesvolle teams worden gekenmerkt door een goede werksfeer waar hard werken en fun hand in hand gaan. Behaalde sucessen en resultaten delen met elkaar zorgt ervoor dat het duidelijk is waar iedereen het voor doet. Oftewel, dat de geïnvesteerde moeite en tijd wordt beloond met een goed resultaat. Dit heeft een positieve invloed op het werkgeluk en teamspirit.  Hierdoor wordt het hele team gemotiveerd om meer en meer successen te delen en goede resultaten na te streven.

(be)halen van successen

Wat verstaan we onder het (be)halen van successen? Successen kunnen grote maar ook kleine resultaten zijn. Het belangrijkste is dat er een moment van delen en gezamenlijk vieren van successen plaatsvindt. Dit moment roept de positieve energie op! Denk aan successen zoals; een nieuwe klant of order binnenhalen, een target halen, een compliment ontvangen van een klant, een project afronden et cetera.

Hoe kun je successen delen op de werkvloer

Successen delen op de werkvloer kan in allerlei vormen; via een mail naar het hele team, tijdens een speech, team afspraak of videocall. Maar hoe zorg je ervoor dat het delen echt leuk wordt? Bij succesvieren.nl hebben we daar iets op gevonden, de Hit’it. Een succesknop waar licht en geluid samenkomt. Op deze manier weet iedereen op kantoor dat er een succes wordt gevierd!

Hoe zorg je dat medewerkers successen blijven delen

Door het leuk, luchtig en makkelijk te maken zorg je ervoor dat het team blijft delen. Geen ingewikkelde stappen of uitgebreide presentaties maken. In het geval van de Hit’it is het simpelweg één druk op de knop en het succes galmt over de werkvloer! Reken maar, iedereen binnen het team wil zo vaak mogelijk op de knop drukken!