google logoSuccesvierenSuccesvieren
4.9 Sterren 14 Reviews

Doelen behalen

Doelen behalen werkt motiverend voor het team maar wat pas echt een boost geeft aan het teamgevoel is het vieren van behaalde resultaten. Maar hoe vier je successen op een vernieuwende manier waarbij je echt impact maakt? Nou gelukkig is er goed nieuws want er is een product op de markt wat exact voor het vieren van successen op kantoor is ontwikkeld; de HIT’IT.

De HIT’IT stimuleert het groepsgevoel, zorgt voor fun op kantoor en motiveert! En het mag duidelijk zijn dat dit allemaal een positieve impact heeft op de aantrekkelijkheid als werkgever, een boost geeft aan de omzet en zodoende bijdraagt aan het succes van elk bedrijf!

Uiteraard zijn wij van www.succesvieren.nl zelf uitermate enthousiast over het door ons zelf ontwikkelde product maar zoals elke marketeer weet is het beter om je klanten hun ervaring te laten delen. Nou vooruit dan maar; hieronder volgen een aantal van de reviews die onze klanten hebben achtergelaten.

Vieren van behaalde doelen

“De HIT’IT van succesvieren.nl is voor ons dé manier om successen binnen het bedrijf te vieren. Of we nu een klant hebben binnengehaald, een marketingdoelstelling hebben behaald of er iemand jarig is: wij drukken op de HIT’IT om een feestje te bouwen. Met de HIT’IT merken we dat het teamgevoel versterkt wordt en dat we gemotiveerder zijn om successen te maken omdat het elke keer weer een feest is als er op de knop gedrukt wordt!”.

Fun op kantoor

“Wat een leuk product is dit! We hebben de HIT’IT nu al een aantal maanden op onze salesafdeling en iedere keer als we een mooi succes hebben bereikt slaan we op die rode knop! Mooi om dan al die lachende gezichten te zien als we de grappige liedjes en teksten horen.

Kortom, onze salesafdeling krijgt er een boost van als iemand op die knop mag slaan! Want je mag er natuurlijk niet ‘zomaar’ op slaan. Zeker een aanrader voor bedrijven die graag successen gezamenlijk willen vieren.”

Sales boost trigger

“HIT IT” IF YOU CAN !!!
Enorm leuke boost trigger binnen onze interne sales organisatie.

Successen delen geeft energie en motiveert!

Ik zou zeggen: aanwinst voor elke organisatie !!!

Succesbeleving

De HIT”IT is een groot succes binnen ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan het vieren van successen en daar draagt de HIT”IT op een leuke manier aan bij.

Prikkelen van salesteam

Briljante oplossing om ons salesteam te prikkelen! We vergeten nog wel eens succes te vieren als je hard gaat en de Hit ‘it nodigt natuurlijk uit om erop te drukken als ie midden in de ruimte staat 😉. Inmiddels ook als relatiecadeau weggegeven, wordt erg gewaardeerd!

Successen vieren 2.0

Als je iets anders, onderscheidend wil om je successen te vieren….Moet je toch echt de Succesvieren knop hebben!

Kan jouw sales ook een boost gebruiken?

Hopelijk hebben we je ervan kunnen overtuigen dat het vieren van successen op een ludieke en vernieuwende manier bijdraagt aan een succesvol team, een positieve impact heeft op het groepsgevoel en het je sales uiteindelijk een boost geeft doordat je focust op doelen behalen mét fun. Wacht dus niet te lang met bestellen want deze investering is in no-time terugverdiend!